Maatwerk

Bepaal zelf wat u draagt!

Veel klanten zijn pas echt content als hun kostuum niet alleen perfect zit, maar ook compleet naar eigen inzicht is gecomponeerd. Vroeger betekende dat ‘op naar de kleermaker’ - een hele exercitie die bovendien behoorlijk in de papieren liep. Anno nu is dat gelukkig heel anders.

Door de vaktechnische kennis van vroeger te combineren met ambachtelijke, maar innovatieve handvaardigheden van nu ligt een kostuum op maat vandaag de dag binnen ieders bereik. Al vanaf €459,- zit u strak in het pak.

Uw eigen maatkostuum is wellicht een lang gekoesterde wens. Hoe werkt het? Om te beginnen maakt u een keuze uit onze rijke en met zorg samengestelde collectie exclusieve stoffen. Welke dessins en stofkwaliteiten spreken u aan? U bent in charge - maatwerk is smaakwerk!

Uiteraard staan wij u graag met advies terzijde en spreken we desgewenst de mogelijkheden en eventuele onmogelijkheden met u door.

Wat valt er te kiezen? De stof, de voering, de kleur, de garens (knoopsgaten), het dessin, de knopen en last - but not least - al dan niet uw initialen geborduurd in de binnenvoering van uw colbert.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

​​

Vervolgens nemen wij u de maat. Dat klinkt wellicht wat onvriendelijk, maar is in de kleermakerij gangbaar jargon. Wij meten u zorgvuldig en tot in de kleinste details op. Bent u er helemaal uit voor wat betreft uw wensen ten aanzien van uw nieuwe pak? Dan sturen wij uw order, inclusief de verzamelde maatinformatie, door naar het atelier waar uw kostuum wordt gemaakt.

In uw kostuum ziet u kenmerken terug van authentiek vakmanschap, zoals de wat rollende revers en echte knoopsgaten in de mouwen (waarvan de onderste overigens gebruikelijk niet wordt gesloten). Personality en comfort gaan hand in hand!

Hoe gaan wij te werk?

1. Wij meten u op

Hierbij meten wij uw borstomvang, tailleomvang, nekomvang en heupomvang. Alles wordt uiterst precies gemeten zodat u straks kunt genieten van een maatpak dat perfect  zit.

2. Stel uw maatpak samen

In dit stadium kunt u uw maatpak zo maken zoals u dat het liefste wilt. U kunt hier de stof, de voering, de kleur, de garens, het dessin, de knopen en zelfs geborduurde initialen kiezen. Op deze manier stellen we het voor u ideale maatpak samen.

3. Uw maatpak wordt besteld

Het maatpak wordt besteld. De levertijd draagt ongeveer 6 tot 8 weken. Ons advies is dan ook om niet tot het laatste moment te wachten, zorg ervoor dat u op tijd gekleed bent voor de gelegenheid.

4. Maatpak ophalen

Als laatste stap is het natuurlijk aan u om het maatpak aan te trekken. Moeten er nog aanpassingen gedaan worden? Dan helpen wij u graag. Echter is dit zelden het geval.

Like & Bekijk ons op:

  • Facebook Social Icon

Goed gekleed voor de dag met:

De Bataaf Mannenmode Loosduinen

 

Loosduinse Hoofdstraat 210

2552AM Den Haag

Tel: 070-397 1359

Openingstijden

Maandag:

Dinsdag:

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

Zaterdag:

Zondag

Gesloten

09:00 - 17:30

09:00 - 17:30

09:00 - 17:30

09:00 - 17:30

09:00 - 17:00

Gesloten

© 2018 by de Bataaf Mannenmode